ad Temptare 2.04

Grotstraat 25
Herk-de-Stad, 3540
Belgium

About ad Temptare

ad Temptare ad Temptare is a well known place listed as Shopping & Retail in Herk-de-Stad ,

Contact Details & Working Hours

Details

Al onze wijnen worden zorgvuldig geselecteerd naar smaak, kwaliteit en prijs. Onze troeven zijn : eerlijkheid en betrouwbaarheid, snelle levering en democratische prijzen. Men kan persoonlijke smaak laten kennismaken met onze wijnen tijdens degustaties op maat.

Ad Temptare heeft een uitgebreid assortiment aan Franse, Spaanse, Italiaanse, Zuid-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse wijnen aan democratische prijzen.

Uit Frankrijk bieden wij U een uitgebreid gamma van zeer smaakvol geselecteerde wijnen met goede prijs/kwaliteit voor elke gelegenheid. Champagne mag natuurlijk niet ontbreken.

Spanje is het land met de grootste wijnproductie ter wereld. Zeer gekend zijn de Rioja-wijnen, doch ook andere Spaanse wijnen mogen er zijn. De Spaanse cava is een prachtig alternatief voor Champagne.

De meest typische druif van Zuid-Afrika, de Pinotage, is in 1924 ontstaan door een kruising van pinot noir met cinsault (Hermitage). Intussen worden er de meeste edele druiven verbouwd tot wijnen die tot de beste ter wereld behoren.

Uit Italië hebben we een uitgebreid gamma van wijnen uit Toscane met als toppers de wijnen uit de Chianti-streek. Grote namen als Barolo en Brunello kan men bij ons vinden. Uiteraard ook Prosecco en enkele wijnen uit Sicilië zitten in ons aanbod.

Voorts kan men bij ons terecht voor wijnen uit Zuid-Amerika : Chili, Argentinië met de Malbecs uit Mendoza en wijnen uit Patagonië.

Ook hebben wij verschillende porto's, met in exclusiviteit ook porto's van 10 of 20 jaar oud.

Ook olijfolie kan men bij ons vinden.

Bent U op zoek naar wijnklimaatkasten, vraag vrijblijvend informatie over de verschillende maten en mogelijkheden van serveer- en bewaarkasten.

Tenslotte kunnen we U bij allerlei familiefeesten of recepties verderhelpen met een beperkt gamma van feestbenodigdheden zoals tafels, stoelen, coctailtafels en noem maar op.