Signpost 2.46

4.3 star(s) from 12 votes
Klipsenstraat 18A
Lokeren, 9160
Belgium

About Signpost

Signpost Signpost is a well known place listed as Computers/technology in Lokeren , Computer Services in Lokeren ,

Contact Details & Working Hours

Details

Signpost is het grootste Belgische ICT-bedrijf dat zich enkel focust op het onderwijs. Het onderwijs in haar breedste vorm. Elkeen die enige link heeft met onderwijs (van basis- tot hoger- en avondonderwijs, medewerker, docent, leerling, student, leerkracht, scholen, CVO's, academies, Syntra's, ...) kan op ons beroep doen.

Door onze sterke positie is het mogelijk om met verschillende fabrikanten zeer scherpe prijsafspraken te maken. Hierdoor kunnen we producten aanbieden aan onklopbare prijzen.

Onze webshop telt reeds 250.000 klanten.

Signpost is de nummer één in België op het vlak van verkoop van educatieve software. We bieden de software zowel rechtstreeks aan de eindgebruiker aan als via diverse scholen, hogescholen en universiteiten. De kans dat de software in uw school van Signpost komt, is erg groot.

Signpost is natuurlijk Authorised Educational Reseller van Microsoft, waardoor via Signpost alle Microsoft-software onder educatieve licentie aangekocht kan worden. Daarnaast kan Signpost, door hun trackrecord, bepaalde producten (o.a. Microsoft Office en Microsoft Windows) aanbieden aan ongeziene scherpe prijzen in België. Signpost werkt daarnaast ook heel nauw samen met andere softwareleveranciers zoals Adobe, G Data, Panda, Autodesk,…

Naast software biedt Signpost ook laptopprojecten binnen scholen aan. We verzorgen de verkoop , de levering maar ook de na-verkoop, dienstverlening en herstelling met een eigen team van techniekers. De laptops worden ofwel in projecten verkocht, in nauwe samenwerking met de school, ofwel rechtstreeks via de webshop naar individuele studenten en leerkrachten.

In dit kader is Signpost voor zowel HP & LENOVO Preferred Partner voor het onderwijs. Eveneens heeft Signpost eigen LENOVO&HP-certified techniekers in dienst.

Indien iemand een laptop via Signpost koopt, is hij dus zeker dat hij optimaal van de kwaliteit van het product, inclusief de service na verkoop kan genieten.

Meer informatie over Signpost vind je op www.signpost.be. Je kan ook onze klantendienst contacteren met al je vragen.