3-2-1 Fit 3.05

5 star(s) from 3 votes
Redingenstraat 27
Leuven, 3001
Belgium

About 3-2-1 Fit

3-2-1 Fit 3-2-1 Fit is a well known place listed as Outdoor, Recreation & Fitness in Leuven ,

Contact Details & Working Hours

Details

Personal en small group training in regio Leuven! Have fun, challenge yourself en verleg je grenzen op weg naar een gezondere versie van jezelf!

3-2-1 Fit onderscheidt zich van andere Personal Trainers en groepstrainingen door de uitdagende aard van de trainingen en de grote variatie aan oefeningen. We geloven dat je in staat bent tot meer dan je denkt, en dat willen wij uit jou zien te halen! Aan de hand van een progressieve opbouw en het steeds verleggen van je grenzen, willen we een gezonder en fitter persoon maken van jou.

Coach Pieter-Jan Depauw is zijn hele leven lang al gepassioneerd door sport. Hij deed als kind aan turnen, basketbal en tennis. Daarnaast kwamen er in de zomer de beachvolleytornooitjes en de loop/triathlon wedstrijden bij. Na het middelbaar leek kinesitherapie dan ook een logische keuze. In 2012 studeerde hij af met als specialisatie sportkinesitherapie.
Na de werkuren leeft hij zich al eens uit in een CrossFit workout. Zelf traint hij graag op kracht en houdt hij van intensieve en harde workouts. Maar als kinesitherapeut weet hij maar al te goed dat een goede basis leggen zeer belangrijk is, wat ook in de opbouw van zijn trainingen voor cliënten duidelijk zichtbaar is.