Haus Heincz 2.79

Gartenrast str. 30.
Radenthein, A-9545 Radenthein
Austria

About Haus Heincz

Contact Details & Working Hours

Details

Családias szállás, déli fekvésű, völgyre néző panorámás apartmanokkal Ausztria legdélibb tartományában, a csodálatos karintiai Alpokban.

Vendégházunk nyáron 18+3 férőhellyel, télen pedig 14+2 férőhellyel várja vendégeit. Ennél nagyobb létszámú társaság elszállásolása, a szomszéd ház két nagy apartmanjának +14 fős helykapacitásával megoldható.
Így akár 30-32 fős társaság elhelyezésére is van mód.
Az egész ház egyben is és lakásonként is foglalható.

Távolságunk Budapesttől 523 km.

A földszinten egy nagy étkező 22 főre felszerelt konyhával és egy nappalival, valamint nyáron a bejárat előtti grillterasszal biztosítja nagyobb társaságok számára is a közös időtöltést.
Az apartmanok felszerelt konyháival elsősorban önellátásra vagyunk berendezkedve, de reggelis vagy félpanziós ellátásra is van lehetőség.

Itt telente az egész szezon a síelésről szól, tavasztól őszig pedig kirándulók, bicajosok, motorosok paradicsoma ez a tavakkal és alpesi utakkal tarkított csodálatos környék. Itt garantált a pihenés és a
feltöltődés minden évszakban. Számtalan program lehetőség és látnivaló nyújt felejthetetlen élményt az idelátogató vendégeknek, családoknak.
Nyugalom, friss levegő, gyönyörű alpesi táj kristálytiszta tavakkal, patakokkal és vízesésekkel tarkított szurdokvölgyekkel.

Sípályák: Bad Kleinkirchheim 5km, St. Oswald 7km, Gerlitzen 15km, Turracher Höhe 20km, Mölltal gleccser 65km
Tavak: Brennsee 2km, Afritzer see 4km, Millstatter see 8km, Ossiacher see 20km, Wörthersee 25km
Tőlünk az olasz tengerpart is csak 2 órányi autóútra van.