FAS Network GmbH 1.65

Schubertstraße 3
Korneuburg, 2100
Austria

About FAS Network GmbH

FAS Network GmbH FAS Network GmbH is a well known place listed as Business Service in Korneuburg , Tax Preparation Service in Korneuburg ,

Contact Details & Working Hours

Details

Az FAS Network csapata ügyvédekből, okleveles nemzetközi adótanácsadókból, számviteli és pénzügyi szakemberekből áll. Segítségére lehetünk osztrák tevékenységének felépítésében, megoldjuk vállalata mindennapi gazdasági feladatait. Segítséget adunk Önnek az adózás szempontjából legelőnyösebb megoldások megkeresésében, ötleteket adunk jogi, számviteli és adókérdésekben. Célunk, hogy az Ön gazdasági igényeit gyorsan, magas színvonalon kielégítsük és a felmerülő kérdéseket megbízhatóan, teljes körben megválaszoljuk.

Anyanyelvi szinten biztosítjuk a kommunikációt magyar, német, bolgár, román, svéd és angol nyelven, ezzel jelentősen könnyíteni tudjuk az Ausztriában induló vállalkozásokat és az Ausztriába érkező alkalmazottakat a kezdetben elkerülhetetlenül jelentkező adminisztrációs, adózási és egyéb kérdések megoldásában.

A FAS Network munkatársai folyamatos továbbképzéssel, a rendeletek és törvények naprakész feldolgozásával biztosítják, hogy Önnek mindig a legmegfelelőbb, szakmailag korrekt megoldást adják.